Reacties

  1. Bedankt voor de tips! Vind het zelf ook erg fijn om in een schoon huis te wonen, probeer het daarom ook zo goed mogelijk bij te houden.

  2. Je kan het jezelf inderdaad een stuk makkelijker maken met al die tips. Ik heb ook als eerst een nieuwe stofzuiger geregeld. eentje met een goede zuigkracht en licht in gewicht. Ik moet alleen nog mijn man leren dat sommige spullen een vaste plaats heeft haha.

  3. Ik maak 3 x per week schoon in huis maar dan nog is het nooit spik en span. Als je alles goed wil doen pff. De keukenkastjes(dan heb ik het nog niet eens over de binnenkant) alle plinten, deuren en klinken, radiatoren, alle spullen afstoffen, planten afnemen, de vloer, de vaatwasser, wc’s ramen binnen en buiten.. dan ben ik nog niet eens boven geweest. Plus de was, bedden verschonen enz enz….Is echt geen doen. Als ik niet zou werken dan wel maar anders =Geen doen

    Dus ik vraag me echt af:hoe doen mensen dat?

  4. Leuke blog en goede tips! Ik ben het internet aan het afstruinen naar blogs voor een schook en opgemaakt huis om mijn klanten hierover te adviseren. En ik heb er weer een gevonden hoor!

    Groetjes,
    Felix

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *