Reacties

  1. Ik wist niet dat als ik mijn badkamer visueel groter wil maken, ik moet zorgen dat de tegels in de badkamer en het douchegedeelte een eenheid vormen! Mijn huis is heel klein, en ik wil het volgend jaar renoveren en op deze manier visueel groter maken. Bedankt voor het advies! Ik hoop dat als ik deze regel opvolg, voorkom ik de scheiding die de ruimte kleiner maakt.

  2. Wat een leuke ideeen allemaal. Zelf heb ik thuis ook nog een beugel aan de muur en antislip matje voor het uitglijden te voorkomen. Dit zijn er handige hulpmiddelen en nemen ook niet zoveel plek in. maar die houten latjes voor in de douche zien er wel gaaf uit en mooier als een antislip matje!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten