Reacties

  1. Ik ben bezig met het renoveren van mijn badkamer, waarbij ik ook kijk naar de reductie van energieverbruik. Welke van bovenstaande punten zou ik direct moeten doorvoeren om energie te besparen? Oftewel, welk punt is volgens jullie het meest effectief? Hoor het graag!

  2. Bedankt voor de handige tips! Ik ga zeker opzoek naar een spaardouche als ik zie hoeveel mij dit scheelt.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten