Adverteren

Hoe koopt een gemiddelde Nederlander vandaag de dag zijn meubels of leuke spullen voor het interieur? Wij denken dat dit vaak begint met inspiratie! Men moet ergens iets moois gezien hebben of van anderen gehoord hebben dat er iets leuk te koop is. Wanneer men inspiratie op gedaan heeft dan gaat er vaak pas iets gekocht worden, vanwege die reden denken wij voor jullie website een meerwaarde te kunnen bieden!

Ikwoonfijn.nl

Ons woonblog heeft als doel het inspireren en informeren op het gebied van wonen. Dit doen we met behulp van een team gastbloggers, dat team bestaat vooral uit interieurstylisten. Het blog is in 2012 gestart en heeft sindsdien een flinke groei doorgemaakt! De bezoekersaantallen blijven maandelijks groeien. In het jaar 2016 bereikten we meer dan 200.000 bezoekers waarvan ruim 190.000 unieke bezoekers. In 2017 zitten we inmiddels al op meer dan 45.000 bezoekers per maand.

Adverteren

Adverteren, het klinkt vaak als een bak geld weg gooien en je ziet er nooit meer iets van terug. Bij ikwoonfijn.nl kunnen we uiteraard niet garanderen dat je extra omzet uit advertenties gaat halen. Partijen die dat wel doen kun je beter maar niet geloven… Wij kunnen echter wel laten zien dat adverteren op ikwoonfijn.nl daadwerkelijk iets op kan leveren. Uit de data vanuit Analytics blijkt dat onze website bij meerdere adverteerders voor offerte aanvragen, bestellingen of ingevulde contactformulieren heeft gezorgd. In de onderstaande screenshots zie je hiervan het bewijs.

cijfers analytics 3 cijfers analytics 2 cijfers analytics 1

Onderstaand een overzicht van de adverteer mogelijkheden per ingang van 1 februari 2017:

Advertorial   €175,-

Voor het plaatsen van artikelen / advertorials vragen we een eenmalige bijdrage van €175, -*. Het artikel zal dan minimaal 1 week op de homepage vermeldt staan en wordt verspreid via onze social Media kanalen (Facebook & Instagram). Afhankelijk van de toestroom van nieuwe artikelen zal het artikel langzaam naar achteren schuiven binnen de categorie. Het artikel blijft te allen tijde op de website staan, waardoor de linkkracht altijd doorgegeven zal worden.

Het artikel kan desgewenst door onze copywriters geschreven worden. De kosten van het plaatsen van een artikel inclusief het schrijven daarvan zijn €200, -*.

Shopvermelding  €100,- per jaar

Wil jij met je webshop zichtbaar zijn op een drukbezocht woonblog? Ga dan voor een shopvermelding op Ikwoonfijn.nl! Met maandelijkse meer dan 45.000 unieke bezoekers (en groeiende!) mogen we op Ikwoonfijn.nl veel woonliefhebbers verwelkomen.

Bezoekers die op zoek zijn naar wooninspiratie, dat zijn jouw potentiële klanten! Naast de bekende voordelen zoals naamsbekendheid draagt de shopvermelding ook bij aan de online vindbaarheid van jouw webshop. Win-win toch?!

Jouw shop kan vermeld worden in het overzicht voor €100, – per jaar, oftewel slechts €8,50 per maand. Interesse? Via deze link kun je de benodigde gegevens invullen voor de shopvermelding. Na ontvangst van je gegevens staat je webshop binnen één dag online!

NIEUW: GRATIS banner t.w.v. €200, -.

Naast de reguliere shopvermelding zoals je die kunt zien in het webshopoverzicht kun je GRATIS een banner tonen op de website het gehele jaar door. De banner komt in een roulatierubriek in één categorie (woonkamer, tuin, slaapkamer, etc.) naar keuze. Het zal eruit gaan zien zoals in het onderstaande screenshot. Bij elk bericht in de betreffende categorie zal jouw banner in een roulatierubriek getoond worden. Maximale zichtbaarheid!

shopvermelding banner

Winacties €50,-

We staan open voor winacties via ons woonblog. Het product wat weggeven wordt bij de winactie moet een minimale waarde van €100, – hebben. De kosten om een winactie te plaatsen bedragen €50, -.

Product review

Uiteraard is het ook mogelijk om een product te reviewen. Er kan vrijblijvend een product opgestuurd worden, dit kan ook naar een van de gastbloggers gedaan worden. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Banners

Qua bannering zijn er verschillende mogelijkheden om specifiek op een doelgroep te richten. De banner kan per categorie (bijvoorbeeld kinderkamer, badkamer, woonkamer) getoond worden. Neem contact op met ons voor een aanbod op maat. Neem contact op met info@ikwoonfijn.nl voor verdere vragen.

Tarieven adverteren per ingang van 01-08-2107

Advertorial                                     € 175, – eenmalig

Advertorial inclusief schrijven   € 200, – eenmalig

Shopvermelding                            € 100, – per jaar

Winactie                                          € 75, – eenmalig

Bannering                                        Neem hiervoor contact op

Combinatie pakket

Advertorial + shopvermelding  € 250, -.

Voor een aanbieding op maat kun je altijd contact opnemen via info@ikwoonfijn.nl.