Reacties

  1. Ik vind een idee van een ruimte voor een loungehoek zeer interessant! Persoonlijk wil ik dat ik een plaats voor uitrust en ook voor mijn hobby heb daarom heb ik me bedacht niet alleen over een tuinkamer, maar over het hele tuinhuisje! Toen ik een kind was zag ik prachtige houten huisjes in het dorp waar mijn oma woonde dus nu wil ik hetzelfde hebben!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten