Reacties

  1. Als schoonloopmat kunnen mensen bijvoorbeeld kiezen voor de spaghettimat. Deze is inderdaad van stug materiaal. Het vuil kan eens in de zoveel tijd van de mat gespoten worden. Er zijn nogal wat verschillen in kwaliteiten dus wellicht is het leuk om eens een blog te schrijven over spaghettimatten?

  2. Een deurmat, of entreemat is inderdaad een goede toevoeging aan je woning of bedrijfspand. Deze draagt niet alleen bij aan de uitstraling van je pand of woning, maar ook aan de hygiëne en veiligheid!

    Wij verkopen zowel promotionele en professionele entreematten en deze kunnen ook met logo’s worden geleverd. Dit draagt bij aan een nog betere uitstraling, vooral voor bedrijven.

    Onze professionele matten worden gemaakt met een antislip rubberen rug waardoor deze goed op de vloer blijft liggen, hebben een zeer goede vochtopname en zijn zelfs wasbaar tot 60 graden!

    Ook bij deurmatten geldt inderdaad “goedkoop is duurkoop”. Je kan beter kiezen om wat meer te betalen voor een goede kwaliteit zodat je járen gebruik kan maken van je nieuwe (logo)mat!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *