Reacties

  1. Bedankt voor de tips. Het kan soms erg lastig zijn om de keuken juist in te richten. Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende soorten keukenapparatuur.

  2. Bedankt voor het delen van deze tips voor kleine keukens. De keuken in mijn nieuwe woning is ook een stuk knusser dan die in mijn vorige huis, en heb daarom moeite met het inrichten ervan. Ik ga er in ieder geval op letten dat ik niet te veel spullen en accessoires gebruik om deze ruimte nog kleiner te laten lijken.

  3. Eerlijk gezegd, vind ik de meeste keuken die ik hier zie… vrij groot. Er zitten wel bruikbare tips tussen, maar die moet ik dan wel vertalen naar een nog kleinere keuken. Bovendien: woningbouw. Dus niet alles mag zomaar…

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *