Happy At Home

Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste mix van meubelen, kleuren, stoffen en accessoires te vinden. Bij Happy Home helpen wij om van uw huis een echt thuis te maken. Wij vertalen uw individuele wensen in concrete voorstellen, rekening houdend met uw persoonlijke woonsituatie en uw budget.
Ook zonder meteen rigoureus te verbouwen of alles nieuw te kopen kunnen wij zorgen voor een harmonieus en persoonlijk interieur waarin u zich thuis voelt. Subtiele veranderingen kunnen grote effecten hebben. Bij Happy Home zijn we thuis in iedere stijl; van strak modern tot klassiek en alles daar tussenin.

[email]Website

Wie zijn wij?
Happy At Home is het totaalinrichtingsconcept van woonwinkel Happy Home, al sinds 1996 gevestigd op de Woonboulevard Cruquius. In de loop van de jaren is het zwaartepunt steeds verder verschoven van meubelverkoop naar adviestrajecten rondom inrichting en styling, en zo werd Happy At Home geboren.

Onze klanten
Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en instellingen weten de weg naar ons te vinden voor een praktijkruimte, werkplek, horecagelegenheid, bedrijfsruimte, winkel of kantoor.

Anita Notenboom
Drijvende kracht achter Happy At Home is interieurstyliste Anita Notenboom. Dankzij haar jarenlange ervaring in de meubelbranche weet Anita de weg naar een keur aan leveranciers moeiteloos te vinden. Vanzelfsprekend is zij ook thuis in alle grote en kleine trends, die jaarlijks op nationale en internationale woonbeurzen de revue passeren. Zelf zegt zij altijd: “Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt of is mijn werk mijn hobby geworden dat weet ik niet meer. Maar één ding is zeker als je werk heb wat je leuk vind hoef je nooit meer te werken !!”.

Contact

  • 023 5295253
  • www.happy-home.nl

Happy at Home

  • Spaarneweg 61
  • Woonboulevard Cruquius