Kleurzinnig

Wil je meer kleur of gezelligheid in je huis? Eindelijk eens je woonkamer stijlen? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken en wil je geen interieurstylist die alles in één keer komt veranderen? Denk dan aan een interieuradvies op maat van Kleurzinnig!

[email]Website

Kleurzinnig

Kleurzinnig is een creatief en kleurrijk bedrijf, gespecialiseerd in interieur- en kleuradvies.

Het doel van Kleurzinnig is iets unieks te creëren met een eigenzinnige uitstraling, wat geheel bij de persoon past. Belangrijk is dat je huis er niet alleen mooi uit komt te zien, maar dat dit een plek wordt waarin je je écht thuis voelt.

Annelies van der Steen is de trotse eigenaresse van Kleurzinnig. ‘ Wat kleur en meer samenhang al dan niet kan doen voor je interieur. Een verandering in het interieur hoeft daarom niet enorm te zijn voor een groots effect!’

Interieuradvies

Bij een interieuradvies op maat ontvang je een persoonlijk kleurenpalet, met veel praktische tips, een shoppinglijst en een mogelijkheid tot een vernieuwde indeling met behulp van (3D) plattegronden, zodat je zelf aan de slag kunt. Voor ieder budget is er een passend pakket en Kleurzinnig zal je eigen ideeën en stijl vertalen naar een mooi advies. Neem vrijblijvend contact op met Kleurzinnig en wie weet gaan we samen aan de slag!

Foto credits uitgelichte afbeelding: Ariadne at Home – foto Cameron studio / Lieke Heijn & Pim Janswaard

Contact

  • 06-57884147
  • www.kleurzinnig.nl

Kleurzinnig

  • Middel 22
  • 1551 SP Westzaan