PD Interieurontwerp

Mijn naam is Priscilla Dankelman wonende in Ommen. Als afgestudeerd interieurontwerper aan de Jan des Bouvrie academie is het mijn missie om jou gelukkig te laten worden in je huis. Dit doe ik door een interieur niet alleen mooi, maar ook kloppend te maken.

[email]

Mijn visie

Je huis is de meest belangrijke plek in je leven. De plek waar je ontspant en tot rust komt, waar je eet, slaapt, samen bent, herinneringen maakt en vooral waar je jezelf oplaadt. Een fijn huis bevordert je fysieke en mentale gesteldheid. Je interieur speelt hierin een grote rol. De sfeer, de indeling, het kleurgebruik. Alles straalt door naar je gevoel, je emotie, je welzijn. Vaak zelfs meer dan we doorhebben.

Daarom wil ik mensen helpen om alles uit hun huis te halen en zo een fijn thuis te creëren. Interieurontwerp is in mijn ogen dan ook méér dan een mooi plaatje. Functionaliteit is minstens zo belangrijk. Alles moet kloppen. Ik wil dat mijn opdrachtgevers nooit meer denken ‘dit had anders gemoeten’. Daarom puzzel ik net zo lang totdat alles op zijn plek valt. Als ik mijn werk goed doe, valt dit niet op. Want dat betekent dat het interieur natuurlijk aanvoelt, zonder storende elementen.

Contact

  • 0613282529

Winkel

  • Sperwer 22
  • Ommen, Overijssel 7731 KB
  • Nederland