Style-Over

Drie generaties, één visie. Dat is Style-Over.

Met veel passie voor interieur vormen Melissa, Esther en Florien samen team Style-Over. Zij zijn professioneel, betrokken en veelzijdig. Een interieur van Style-Over is rustig, warm en stoer met veel gebruik van natuurlijke materialen. Met ons idee creëren we jouw ID.

Het komt vaak voor dat de eenheid in de inrichting compleet is verstoord. Je herkent het vast wel: in de winkel ziet iets er te gek uit dus je wilt het graag hebben. Eenmaal thuis blijkt dat je aankoop totaal niet tot zijn recht komt. Het gevolg is dat de balans in je interieur zoek raakt.

Of je voorkeursstijl nu industrieel, landelijk of modern is, Style-Over zorgt ervoor dat jouw interieur (weer) één geheel wordt. Door de juiste mix and match van meubels, verlichting en accessoires, creëren zij een sfeer waarin iedereen zich comfortabel voelt.

[email]Website

Style-Over biedt hulp op alle fronten. Verschillende wensen, ideeën en voorkeuren kunnen zij vertalen naar een stijlvol en passend interieur. Wanneer je een nieuwe woning gaat betrekken, een pand laat bouwen, of een bestaande woning opnieuw wilt inrichten, staat dit team voor je klaar!

Melissa, Esther en Florien vinden het belangrijk dat interieuradvies geen luxe is, maar een zorg minder. Ze werken met verschillende pakketten, van online advies tot het realiseren van een compleet nieuw interieur. Op deze manier is een mooie inrichting voor iedereen weggelegd.

Contact

  • 06-42737410
  • Ga naar de website van Style-Over