Woon-en Stijl Interieurontwerp

Interieuradvies – Interieurstyling – Interieurontwerp – Verkoopstyling voor particulier & bedrijf

Heb je net een nieuw huis gekocht, maar lukt het je niet om deze naar je zin in te richten? Is je werkplek onpersoonlijk en niet uitnodigend? Of is jouw huidige woning wel aan een nieuw fris interieur toe? Misschien heb je helemaal geen tijd om je bezig te houden met je interieur?

Ik ga je helpen
Voor jou breng ik sfeer en persoonlijkheid samen in een ruimte. Ik ontwerp een interieur dat bij je past, dat laat zien wie je bent. Een verlengstuk van jezelf of van jouw bedrijf.

[email]Website

Met een kleine aanpassing kun je al snel een nieuwe sfeer creëren in je interieur. Een nieuwe kleur op de muur, een andere indeling van de ruimte of het toevoegen van accessoires. Ik laat je zien dat een compleet nieuw interieur niet altijd nodig is.

Je kunt bij mij terecht voor
* indelingsadvies
* kleuradvies
* stylingadvies

– Compleet Interieurontwerp –
Misschien is je inrichting erg verouderd en helemaal niet meer jouw smaak of heeft jouw ruimte een grotere aanpak nodig? Ik help je ook graag met een complete metamorfose van je woonruimte of werkplek.

Een plattegrond met indeling, kleuradvies, vloeradvies, lichtplan, meubeladvies. Voor jou maak ik een compleet interieurontwerp met alle onderdelen die nodig zijn voor het perfecte resultaat.

– Verkoopstyling –
Je huis staat al een tijdje te koop of je bent van plan deze in de verkoop te doen. Het liefst wil je de verkoop zo snel mogelijk realiseren.

Met de juiste verkoopstyling creëer ik een levendige sfeer die ervoor zorgt dat dat jouw woning zich onderscheidt van andere te koop staande woningen. Het is het doel dat potentiële kopers een `thuisgevoel´ zullen ervaren en ook meteen kunnen zien hoe jouw woning eventueel ingericht kan worden.

– Bedrijf –
Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. Een prettige omgeving is belangrijk voor de bezoeker en draagt bij aan een fijne sfeer op de werkvloer.

Ik creëer een interieur dat klopt met jouw bedrijfsvisie. Mijn doel is dat jouw bedrijf een goede indruk achterlaat bij de bezoeker en klanten zich direct vertrouwd voelen bij jouw bedrijf

Contact

  • 06-45725027
  • https://www.woon-enstijl.nl/

Adres

  • Laan van het Kwekebos 401
  • 7823 KK Emmen
  • Nederland