Reacties

  1. Wat ook heel mooi en rustgevend is in de badkamer; planten. Alleen is dat niet in iedere badkamer geschikt. Ook geurstokjes en geurkaarsen helpen om je badkamer een sfeertje te geven (en een lekker geurtje).

    Ben nu wel benieuwd naar hoe jouw badkamer eruit ziet? Heb jij deze al omgetoverd tot een mini spa in je woning?

  2. Bedankt voor de tip. Daar heb je zeker gelijk in. Mijn badkamer is ontzettend klein maar desondanks een van mijn favoriete ruimtes in huis. Ik wilde per se een bad (hoewel het maar net past). En die heb ik nu dus ook en ga er dagelijks in. Af en toe doe ik er wat kaarsjes bij aan en ik zorg ook altijd voor een opgeruimde badkamer!

  3. Goede tips! Ik vind het design op de eerste foto heel mooi! Weet jij toevallig wat het materiaal is wat op de muren zit? Die panelen achter het bad en de wasbakken? Of heb je een bron van deze foto?

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *