Reacties

  1. He Danny,

    Bedankt voor de tips. Vooral jouw laatste opmerking: ‘doe onderzoek en vergelijk verschillende winkels’ heb ik ter harte genomen. Normaal ben ik juist één van die mannen die hier weinig geduld voor heeft. Ik heb deze keer wat langer de tijd genomen en ben onder andere geslaagd bij Megadumptiel, Sanitairkamer en Tegeldepot.

    Groet,

    Tom Ridder

  2. Goede tips! Ik heb zelf ook nog een tip: je kan erg veel geld besparen door heel veel zelf te doen en niet uit te besteden aan klusjesmannen. Ten slotte leer je er ook nog eens veel van om het zelf te doen

  3. Om even te reageren op Bart: ik vind het zelf belangrijk dat alles in een badkamer wel echt perfect is aangesloten, zodat er niet de kans bestaat dat iets opeens niet meer werkt. Daarom geef ik zelf toch de voorkeur aan iemand die gespecialiseerd is in het aansluitingen van voorzieningen in de badkamer.

  4. Handige tips! Vooral vind ik een advies leuk dat het beter is om verschillende spullen in verschillende winkels te kopen. Ik heb al een bad en andere dingen voor mijn badkamer gekocht en nu ben ik op zoek naar leuke tegels. Ik wil iets in lichte kleuren omdat dan mijn badkamer er visueel groter zal uitzien. Bedankt voor het advies!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *