Houss

Houss.nl is de online shop waar je de mooiste merken voor wonen en lifestyle kunt vinden. In de collectie zijn meer dan 5000 verschillende artikelen te vinden. In de webshop van Houss zijn veel items in vele verschillende woonstijlen verkrijgbaar. Daarnaast kun je veel inspiratiefoto’s bij de producten vinden, waardoor je een goed idee krijgt van jou favoriete product. Verder kun je enorm veel inspiratie opdoen in het blog waar bijna iedere nieuwtjes en tips voorbijkomen.

 

 

[email]Website

De mooiste merken

Houss.nl heeft een groot aanbod merken uit zowel Nederland als ook het buitenland. Denk aan topmerken van binnenlandse afkomst zoals:

Maar ook grote collectie van buitenlandse merken zoals Bloomingville, House Doctor en J-Line. In de webshop vind je een groot assortiment woonaccessoires, verlichting en meubels. Daarnaast biedt Houss een unieke collectie Lifestyle artikelen in de webshop.

Uniek aanbod en service

Houss.nl staat niet alleen bekend om haar unieke aanbod topmerken, maar klanten kiezen ook voor Houss om de uitstekende service. Houss.nl biedt dan ook de volgende servicewaarden:

  • Voor 21:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Achteraf betalen tot 500 euro

De webshop heeft een rustige uitstraling en je kunt eenvoudig navigeren naar jouw favoriete items. Zo kun je jouw favoriete woon- en Lifestyle items op een eenvoudige manier bestellen en zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgen.

Contact

  • 0511702961
  • Ga naar de website van Houss