Ledspot-planet.com

Verlichting speelt een cruciale rol in het interieur. De sfeer in het interieur wordt immers voor een groot deel bepaald door verlichting. Het aanbod is echter zo groot dat het niet altijd gemakkelijk is om hierin een juiste keuze te maken. Zo is het belangrijk dat de vorm of het type verlichting past bij de stijl van de woning maar ook de kleur van het licht is belangrijk.

Sedert de opkomst van LED verlichting is de keuze enorm toegenomen. Zo zijn er LED lampen met wisselende kleur (RGB) of LED lampen dim to warm (waarbij ook de lichtkleur aangepast worden naar heel warm licht).

Het type armatuur speelt ook een rol bij de keuze. Wilt u extra decoratie en een eyecatcher in huis? Dan kunt u zich meer richten naar hanglampen. Wilt u het sober houden of wilt u naast de hanglampen bijkomende verlichting? Ga dan meer naar inbouwspots. Indien u hulp wilt bij de keuze kunt u steeds info vinden bij blogartikelen of bij een specialist ter zake.

[email]Website

Bij Ledspot-planet.com vindt u een grote keuze aan inbouwspots in alle maten, vormen en kleuren. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor maatwerk en projecten.

Naast inbouwspots bieden we ook een ruime keuze aan plafondspots en railspots aan. Plafondspots zijn de ideale oplossing wanneer u een verlaagd plafond hebt en wanneer u niet wilt dat er objecten in de weg hangen. Railspots zijn dan weer een heel flexibele oplossing omdat u op de rails onbeperkt railspots kan bijplaatsen. Bovendien kan hier ook gewerkt worden met verschillende circuits waarbij een deel van de verlichting kan blijven branden. Dit is vooral interessant voor winkels.

Contact

  • +32 9 320 00 89
  • https://www.ledspot-planet.com/nl/