Stekkerblokkenshop

Stopcontacten nodig in de keuken?
De keuken is de plek in huis waar u veel stopcontacten nodig heeft! Niet alleen de inbouwkoelkast, -vriezer en -oven hebben een stopcontact nodig maar ook losse keukenapparaten zoals een staafmixer, blender, tosti apparaat, melk opschuimer, waterkoker en koffiezetapparaat hebben een stopcontact op een goed bereikbare plaats nodig en het liefst met meerdere stopcontacten en USB opladers. In elke keuken heb je minstens vier stopcontacten nodig, maar meer is beter! U heeft naast losse keukenapparaten ook een tablet en een mobiele telefoon. U heeft een recept online gevonden en bekijkt dit op uw mobiele telefoon of tablet, maar plotseling is uw batterij leeg. U heeft nu een stopcontact nodig! Stekkerblokkenshop.nl heeft de oplossing.

[email]Website

U roostert brood in het tosti ijzer, maakt een smoothie in de blender en u leest het internet voor de heerlijkste gerechten. Meestal allemaal tegelijkertijd aan het keukenblad in de keuken en daarmee is dit de uitgelezen plek voor de extra stopcontacten voor de verschillende keukenapparaten, mobiele telefoons en tablets.

Inbouw stekkerblok voor in de keuken
Er zijn verschillende mogelijkheden om inbouwstekkerdoos stopcontacten in het werkblad van het keukenblok of kookeiland te plaatsen. Denk hierbij aan een inbouw stopcontact met en zonder klep/schuifdeksel. Wanneer je stroom nodig hebt, draai of schuif je het klepje opzij en u plugt de stekker in!

Pop-up stekkerdoos voor in de keuken
Een pop-up stekkerdoos met verschillende stopcontacten ingebouwd en verzonken in het werkblad van uw keukenblok of kookeiland. Met een druk op de knop, komt de pop-up (met of zonder USB aansluiting en/of Qi lader) stekkerdoos naar boven.

Hoekstopcontacten voor in de keuken
Terwijl u met een hoekstekkerdoos de ruimte optimaal gebruikt in de keuken zijn er ook opbouw stekkerdozen die naast stopcontacten ook een USB lader hebben. Laadt je mobiele telefoon op, speel uw favoriete muziek af tijdens het koken, zo wordt het nog leuker. Misschien zelfs lekkerder!

Stekkerblokkenshop heeft verschillende inbouw en opbouw stekkerdozen met meerdere stopcontacten, USB laders en draadloos opladen (Qi laden) mogelijkheden.

Stekkerdoos onder de keukenkastjes
Een subtiele manier om stopcontacten in de keuken te plaatsen is een onderbouw stekkerblok. Een onderbouw stekkerdoos bevestigd u onder de (hangende) keukenkastjes of onder een plank aan de muur. Op deze manier blijven de stopcontacten ver uit de buurt van spetterend water of klodders spaghettisaus.;-) Daarnaast worden ze min of meer uit het zicht onttrokken en kunt u de stroomkabels achter de keukenkastjes verstoppen.

Stekkerblokkenshop

  • +31(0)85 0869035
  • https://stekkerblokkenshop.nl/