Whoppah

Welkom bij Whoppah, dé marktplaats waar designliefhebbers elkaar vinden. Koop en verkoop zonder zorgen. Gegarandeerd kwaliteit en ultiem gemak met onze koeriersservice! Whoppah is eersteklas in tweedehands design & kunst.

[email]Website

Wij zijn dé veilige marktplaats voor tweedehands design meubels en kunst. Whoppah brengt het mooiste design aanbod van consumenten en professionele verkopers in Europa samen op één platform. Bij ons vind je moderne design meubels, vintage klassiekers en een diversiteit aan kunst. Wij controleren het aanbod, waarborgen veilig handelen en bieden gemak en met koerier service die verkopen ophaalt en brengt. Met een uniek aanbod van meer dan 1.000 professionele verkopers en duizenden particulieren is Whoppah al voor meer dan een miljoen gebruikers de schatkamer van het internet.

Whoppah is in 2019 gelanceerd door Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts met het doel om mensen te stimuleren en te faciliteren in het eenvoudig online handelen in tweedehands design en kunst. In 2020 zijn ondernemers en TV celebrities Winston en Renate Gerschtanowitz het team komen versterken als Co-Founders en investeerders. Winston en Renate zijn op vele vlakken actief betrokken. Met de media achtergrond en de kennis op het gebied van concept en digitale productontwikkeling is er met Winston een schat aan ervaring toegevoegd aan de organisatie. Los van dat ze beiden dol zijn op design interieur en kunst is met de komst van Renate het stijlprofiel van Whoppah naar het volgende niveau getild. Renate is actief betrokken bij de ontwikkeling van content marketing, het curatiebeleid en marketing communicatie. Samen heeft het Whoppah team één missie: Het verhandelen van tweedehands design in heel Europa zo leuk en zo gemakkelijk mogelijk maken. Heb jij misschien ergens nog een mooi item staan waar je misschien wel vanaf wilt? Zet het op Whoppah!

Contact

  • 020 244 46 93