Reacties

 1. Speels, uniek, prachtig! Zo kan ik nog veel meer superlatieven bedenken voor deze fraaie Cable hanglamp, maar de waarheid is dat ik er op slag verliefd op ben geworden!

 2. Wowww hier heb ik leuk plekje voor gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een superblije corry uit

 3. Het mooiste van de lamp is Misschien wel het lichtspel wat het creeërt. Wat een sfeervol en mooi gezicht…. Zou ikwoonfijn en Eyoba me heel blij mee maken!

 4. Ontzettend stoere lamp is dit. Vind mijn vriend ook.

  Leuk om te zien hangen… en mooi speels effect als de lamp aan is.

 5. Wat een prachtig schaduw-effect zal de de Cable hanglamp geven!

 6. Prachtig!!! Wat een heerlijke sfeer creeer je met deze lanp in je jnterieur! Wij krijgen over negen weken de sleutel vanons nieuwe huis dus we zijn al druk aan het orienteren voor de juiste verlichting! Deze is echt schitterend!!!!

 7. Hij is inderdaad prachtig! Wat een super sfeervolle en trendy lamp! Die zou perfect kunnen passen in mijn interieur nu ik op mezelf ga wonen! Ik ga mijn woonkamer helemaal in de landelijke stijl inrichten en deze lamp zou daar voor zoveel gezelligheid en stijl kunnen zorgen ^_^! Super leuk dat als hij aan is je zoveel gave details ziet op de muren… Ik deel hem meteen voor jullie verder en zou me vereerd voelen als ik hem straks een mooi plekje zou kunnen geven :D!!

 8. liker op beide FB site’s en wat een enorme mooie kans geven jullie weg.. echt een droomlamp en die zie je niet dagelijks ik ga flink duimen draaien de 22e mei ♥ vr gr jenneke van maurik

 9. Wat een mooie lamp om te winnen, ik heb beide pagina’s geliked en nu een beetje geluk

 10. Deze lamp wauw op slag verliefdGeweldig nu we onze woonkamer compleet hebben opgeknapt Nu nog de inrichting en accessoires.Deze lamp is schitterend!

 11. Wat een super gave lamp…over een paar weken verhuizen wij naar een ander huis!!! Dus ik doe graag nieuwe inspiratie op! Deze lampzou echt fantastisch passen bij ons!!!!!!!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *