Reacties

 1. laat het voorjaar maar komen

  en dan leuke fleurige bloempotten

  op het terras dan ben ik in mijn sas

  gooi mij maar in de hoge hoed ……

 2. Whaaaaaaaaa dit is echt WAANZINNIG! wat een onwijs gave bloempotten geven jullie weg! Ohhhhhhhh hiervan zou mijn tuintje echt helemaal opvrolijken! wat zijn ze gaaaaaaaaaf, LOVE IT! Heerlijke kleurtjes ook! Ik ga hiervoor héééééééééééél hard duimen! Dat jullie maar veel nieuwe fans erbij mogen krijgen ;-) Fijne avond, liefs Nathalie :-*

 3. Jeeeeetje zeg.. Dit is wel een hele toffe actie en wat een ontzettend mooie bloempotten! WOW! :D Je zou ’t maar winnen zeg!Heb hier een heel mooi plekje voor!Nou wie niet waagt, wie niet wint! Liked en shared.. Nu maar héééél hard duimen! Echt helemaal TOP zeg (y)

 4. Wauwie wat een super geweldige actie ikwoonfijn, echt helemaal te gek, word helemaal happy van die vrolijke kleuren van die prachtige bloempotten van Ikala! Zit hier met een lach van oor tot oor, en dat allemaal door deze geweldige leuke actie jullie organiseren!! Maak uiteraard super graag kans, wat zouden die prachtige bloempotten mooi staan in mijn tuin, die hebben we pas opgeknapt, maar nog allerlei spulletjes nodig om het op te fleuren, daar zouden deze prachtige kleurrijke eyecatchers van Ikala natuurlijk heel goed aan bijdragen! Ik ga super hard duimpjes draaien! liefs Tanja.

 5. prachtige kleuren dit is wat een mens blij maakt zeker doe ik mee aan jullie facebook actie was al fan.. nu duimen draaien wie weet mag ik van zoiets moois genieten <3

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *