Woonwinkels Assen

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

Woonwinkels Assen

Naast de hunebedden staat Drenthe om nog een ding bekend: de woonwinkels in Assen. Dit zijn er niet zoveel als in de grote steden, zoals Amsterdam. Maar… ze zijn wel heel bijzonder! Drenthe is namelijk een grensprovincie. Er zijn verscheidene jonge ontwerpers uit Duitsland die graag over de grens hun creaties laten bewonderen. Deze ontwerpers moeten vaak nog groeien in hun beroep voordat ze hun echte doorbraak kunnen maken. Ze maken vaak de meest bijzondere dingen, die later behoorlijk waardevol kunnen blijken! Wil jij bijzondere items die niemand anders heeft? Dan ben je bij de woonwinkels in Assen aan het juiste adres.

Buitenlandse creativiteit bij de woonwinkel in Assen

Zijn Nederlanders niet creatief? Jawel, maar de trend is meestal enkele jaren precies hetzelfde. De Scandinavische ‘hype’ is net achter de rug en nu zijn steigerhout en ‘oud hout’ helemaal in. Dat is best mooi en past vast prachtig in je huis, maar soms wil je gewoon iets bijzonders. Iets wat niet de trend is, maar wel met zorg is ontworpen. Of iets dat misschien in de toekomst wel de trend gaat worden, waarbij jij dus een echte trendsetter bent! In elk geval zoek je iets dat niet al je buren, vrienden en familieleden al lang in huis hebben staan. Dan ben je bij de woonwinkels in Assen aan het juiste adres. Verscheidene winkels bieden artikelen en merken van buitenlandse ontwerpers aan. Jonge ontwerpers die nog volop in ontwikkeling zijn en die bijzondere creativiteit aan de dag leggen. Echt iets voor jou!

Mag het ook wat minder hip?

Hou jij niet zo van al dat moderne gedoe en wil je helemaal geen trendsetter zijn? Ook prima natuurlijk! Assen herbergt verscheidene woonwinkels die zich toeleggen op wat nu in de mode is. En ook woonwinkels die zich juist richten op vintage of retro artikelen. Er zijn ook antiekwinkels in Assen te vinden. En er zijn zelfs interieurzaken waar je met je oude meubels mag komen om ze helemaal op te laten knappen. Deze ‘refurbished’ items zijn helemaal de trend van nu. En bovendien is het ook nog eens duurzaam en goed voor het milieu om je meubels of accessoires op te knappen. Vaak hoeven spullen nog lang niet weggegooid te worden, maar kunnen ze met een simpele make-over weer jaren mee.

De woonwinkels en interieurzaken in Assen hebben elk zo hun eigen sterke en zwakke kanten. De kunst is om precies die woonwinkel in Assen te vinden die bij jouw stijl en smaak past. In dit overzicht vind je alle (bij ons bekende) woonwinkels en interieurzaken in Assen en omgeving. Kun je hier niet vinden wat je zoekt, dan zou je ook eens kunnen kijken bij de bijzondere woonwinkels van Emmen. Voor een meer algemeen overzicht is het leuk om de woonwinkels van de hele provincie Drenthe eens langs te lopen. Ken jij een leuke woonwinkel in Assen, maar hebben wij die gemist? Meldt het ons en we maken onze collectie met jouw hulp weer helemaal up to date!