Woonwinkels Meppel

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Jan Pleijsier

Jan Pleijsier in Meppel is een woonwinkel die vooral gericht is

Mart & Mel Woonaccessoires

In Meppel vind je de woonwinkel Mart & Mel. Hier ontdek

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

Woonwinkels in Meppel

Ben jij op zoek naar hippe woonwinkels in Meppel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Zoveel mogelijk meubelzaken en woonwinkels uit Meppel zijn hier verzameld. Je vindt hier winkels die in de woonboulevard gevestigd zijn, maar ook winkels uit de binnenstad. En uiteraard zijn ook de winkels uit de regio vertegenwoordigd, van Giethoorn tot De Wijk. Ideaal als je nog niet alle winkels van Meppel hebt leren kennen!

Vintage meubels bij de woonwinkel in Meppel

Vintage meubels zijn weer helemaal hip. Vaak zijn dit oude meubels die weer hersteld zijn. Soms gebeurt dat herstel zo gedetailleerd mogelijk, zodat de meubels weer echt antiek zijn. Maar vaker wordt bij vintage meubels gekozen voor een snufje moderne stijl. Stoelen die hersteld zijn met behulp van spijkerstof, een kast die is behandeld met een whitewash en een klok die met matte verf is hersteld zijn hier voorbeelden van. Ben jij op zoek naar dit soort prachtige vintage meubels en decoraties? Verschillende woonwinkels in Meppel bieden vintage artikelen aan. Meer informatie over het assortiment van elke winkel vind je op de eigen website die bij de winkel vermeld staat.

Winkels in de buurt

Vind je in Meppel en omgeving niet wat je nodig hebt? Er zijn in Drenthe nog veel meer woonwinkels te vinden. Voor het gemak hebben we deze onderverdeeld. We hebben bijvoorbeeld een aparte verzameling gemaakt met de woonwinkels Hoogeveen. Ook buiten de provincie Drenthe kun je een kijkje nemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de woonwinkels in Zwolle en omgeving?

Er zijn genoeg leuke woonwinkels in de buurt waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. De meubelzaken van Meppel zijn niet alleen in de woonboulevard te vinden, maar ook verspreid door de stad. Hou je ervan om lekker te shoppen, of wil je doelgericht op zoek naar items voor jouw nieuwe interieur? Dan ben je bij de interieurwinkels van Meppel aan het juiste adres!