Woonwinkels Groningen

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

De fantastische woonwinkels in Groningen

Heb jij de fantastische woonwinkels in Groningen al eens bezocht? Groningen is nogal een uithoek van het land, maar de woonwinkels zijn er geweldig. Als studentenstad is Groningen vooral ingericht op jongvolwassenen en dat is ook te merken aan het aanbod in de woonwinkels. De meubels en decoraties zijn meestal goed betaalbaar voor mensen met een wat smallere portemonnee en er werken relatief veel jonge ontwerpers die hopen op hun doorbraak. Ben jij op zoek naar low budget woonwinkels? Dan is Groningen the place to be!

Low budget woonwinkel in Groningen

Ben jij op zoek naar niet te dure meubels of decoraties? Dan is Groningen dé provincie waar je moet gaan shoppen. Hier vind je veel winkels die zich richten op het wat goedkopere segment. Dat komt voornamelijk door de grote aantallen studenten die zich hier vestigen. Traditioneel hebben studenten weinig geld over voor de inrichting van hun studentenkamers. Daardoor scoren vooral de goedkopere woonwinkels in Groningen erg goed. Zowel in de provincie als in de stad Groningen vind je veel woonwinkels die zich speciaal richten op de lagere prijsklasse.

Woonwinkels met andere prijsklassen

Uiteraard zijn er ook woonwinkels die de hogere prijsklassen aanbieden, want tenslotte staat Groningen ook bekend om zijn goede werkgelegenheid en relatief hoge lonen. Doordat er veel werkgelegenheid is en Groningen dunbevolkt is, worden veel banen aantrekkelijker in de markt gezet. Het gevolg is dat de lonen wat hoger zijn dan gemiddeld in Nederland. Verscheidene woonwinkels in Groningen hebben dan ook een dubbel segment: ze bedienen zowel de lagere als de hogere prijsklassen. En er zijn ook exclusieve woonwinkels die zich richten op hoogopgeleide werkenden die graag wat meer geld uitgeven voor goede en bijzondere producten.

Woonboulevards in Groningen

Er zijn verscheidene woonboulevards in de provincie Groningen. De grootste vind je bij de hoofdstad: vooral de meubelzaken van Groningen stad vind je daar terug. De woonboulevards hebben een gevarieerd aanbod en zijn erg leuk om eens te gaan kijken. Ze zijn ideaal als je je nog aan het oriënteren bent en als je nog niet precies weet wat je wilt. In de woonwinkels van Groningen vind je een breed scala aan verschillende meubels en woonaccessoires. Ook verlichting is er veel te vinden. Van simpele spotjes tot prachtige kroonluchters: je verlichting vind je bij de interieurzaken in Groningen.

Soms is het fijner om buiten de stad te zoeken naar leuke woonwinkels. Want hoewel de woonwinkels en meubelzaken in Groningen erg leuk zijn, zijn de winkels verderop in de provincie vaak nog wat meer bijzonder. Neem nou de woonwinkels in Stadskanaal, die ook absoluut het bezoeken waard zijn. Ook in Veendam zitten veel meer woonwinkels dan je denkt! Ben jij op vakantie in Groningen? Dan is het helemaal interessant om de woonwinkels en meubelzaken van Groningen op te zoeken. Ze zijn heel anders dan de winkels in de randstad! Woon je al jaren in Groningen en raak je er een beetje uitgekeken? Dan kun je natuurlijk ook even checken of er leuke woonwinkels zijn in Friesland of Drenthe.