Woonwinkels Veendam

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

Heerlijk wonen met de woonwinkels van Veendam

De woonwinkels van Veendam zijn niet zo opvallend. Ze worden vaak vergeten omdat Veendam een beetje een uithoek is van het land. En dat is zonde, want juist de woonwinkels van Veendam zijn bijzonder. Wij hebben alle woonwinkels en interieurzaken van Veendam op een rijtje gezet. Hier vind je alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen!

De mooiste woonwinkel van Veendam

In Veendam zitten verscheidene woonwinkels. Omdat het er niet zoveel zijn, kunnen we er mooi een paar uitlichten. De eerste woonwinkel in Veendam die wat aandacht verdient is de Style Hunter. Deze bijzondere interieurwinkel is vooral gespecialiseerd in vintage artikelen. Hier vind je leuke spulletjes om je huis een wat verouderde, gezellige look te geven. Een andere bekende woonwinkel in Veendam is Meertens Meubelen. Deze gezellige winkel biedt zowel diverse meubelen als huishoudapparatuur aan. Ook vind je er raamdecoratie en slaapkamers.

Nog veel meer woonwinkels in de buurt

De twee genoemde winkels zijn natuurlijk niet de enige woonwinkels in Veendam. Er zijn er nog diverse andere en ook in de dorpjes in de buurt zijn er een aantal te vinden. We hebben ze allemaal voor je verzameld zodat je ze meteen bij elkaar ziet. Vind je hier niet wat je wilt, dan heb je geluk. Veendam ligt namelijk precies tussen Groningen en Stadskanaal. De stad Groningen heeft een groot aanbod van diverse woonwinkels en ook in Stadskanaal zijn er hele leuke woonwinkels te vinden.

Ben jij op zoek naar leuke meubels, nieuwe decoraties of een andere styling in je huis? Dan vind je bij de woonwinkels van Veendam wat je nodig hebt. Behalve de vintage stijl vind je er bijvoorbeeld ook Scandinavische items, veel moderne woonspulletjes en natuurlijk ook de klassieke stijl. Zoek jij een nieuwe kinderkamer, slaapkamer of kantoorinrichting? Bij de woonwinkels in Veendam ben je aan het juiste adres!