Woonwinkels Alkmaar

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Interieurhof

Interieurhof Alkmaar is een bijzondere en inspirerende woonwinkel in het hartje

Twin Arts Lifestyle

Twin Arts lifestyle is een sfeervolle woonwinkel met een brede collectie

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

Ojdå

Ojdå is een verfrissende winkel in het centrum van Alkmaar, die

Living Roots Lunchcafé & Shopping

Living Roots is een aantal jaren een hot spot geweest in

Binnenlandse Zaken

Doet Binnenlandse Zaken jou vooral denken aan het ministerie? Dan zit

De woonwinkels van Alkmaar zijn behoorlijk populair. De stad ligt midden in de provincie Noord-Holland en is voor iedereen goed bereikbaar. Bovendien heb je in Alkmaar wel toerisme, maar minder dan in Amsterdam. Het gevolg is dat de woonwinkels van Alkmaar een breed assortiment hebben met voor ieder wat wils. Je hoeft je in de zomer niet door mensenmenigtes te worstelen om bij een leuke woonwinkel binnen te komen. In Alkmaar is de sfeer gemoedelijk en gezellig.

Hoeveel woonwinkels zijn er in Alkmaar?

Hoeveel woonwinkels je precies kunt vinden in Alkmaar is niet bekend. Er zijn altijd kleinere winkels die geen website hebben of die niet zo eenvoudig vindbaar zijn. Wat we wel weten: in Alkmaar zit een woonboulevard met een flinke verzameling woonwinkels. De meeste meubelzaken van Alkmaar zitten ook in deze boulevard gevestigd. Gemakkelijk als je even snel wilt shoppen of als je graag naar meerdere winkels tegelijk wilt gaan. De woonwinkels van Alkmaar die in de woonboulevard zitten, zijn voor een groot deel winkels van grote ketens. Bijvoorbeeld Pronto Wonen, een winkel die je in veel andere steden ook terugvindt. Ben je op zoek naar een wat meer bijzondere winkel, dan vind je die wat meer richting het centrum van Alkmaar.

Een bijzondere woonwinkel in Alkmaar

Alkmaar is een bijzondere stad omdat er vrij veel meubelzaken en woonwinkels zijn te vinden die nergens anders zitten. Zo heb je bijvoorbeeld Twin Arts Wonen in Alkmaar, met een uitgebreide collectie woonartikelen. Je vindt hier vooral decoraties en accessoires. Met name van bekende merken als Riverdale, maar ook enkele onbekende merken die nog bezig zijn aan een opmars. Andere winkels die het noemen waard zijn, zijn Mobi Design Alkmaar en Dintra interieur. Beide zaken zijn gericht op stijlvolle nieuwe ontwerpen en hebben zowel meubels als woonaccessoires in het assortiment. De winkels zijn zeker een bezoekje waard als je gaat winkelen in Alkmaar!

De meubelzaken van Alkmaar en omgeving

Zoals gezegd vind je in Alkmaar best bijzondere meubelzaken. Alkmaar is een stad vol jonge mensen waardoor ontwerpers en aanstormend talent er regelmatig nieuwe ideeën en lijnen lanceren. Ook in de omgeving van Alkmaar vind je in de dorpen diverse leuke meubelzaken. Ben je op zoek naar retro of naar meubels voor een antiek interieur? Dan is het de moeite waard om de kringloopwinkels en antiekwinkels te checken. Die zijn er veel in de omgeving van Alkmaar en wie weet vind je er precies wat je nodig hebt.

 

De meubelzaken in Alkmaar zijn behoorlijk populair. Ze liggen dan ook in een bekend gebied dat zowel voor Nederlanders als voor toeristen gemakkelijk bereikbaar is. Ook de woonwinkels van Alkmaar scoren hoog. Ben jij op zoek naar een woonwinkel in Alkmaar of omgeving? Dan vind je die hier in dit handige overzicht. En vind je in de regio niet wat je zoekt, dan check je een van onze andere pagina’s. Wist je bijvoorbeeld dat er hele leuke woonwinkels in Den Helder zitten? Wil je wat meer keus hebben, dan bekijk je de pagina met woonwinkels van heel Noord-Holland.