Woonwinkels Haarlem

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

Er zijn heel wat woonwinkels in Haarlem en omgeving te vinden. Dat heeft voor een groot deel te maken met de handige centrale ligging van Haarlem. Tussen Amsterdam en de kust van de Noordzee ligt een enorme toeristische trekpleister. Haarlem biedt voor toeristen het beste van twee werelden. Er zijn genoeg stranden en terrassen in de buurt voor de warme zomerdagen. En is het weer even niet mooi genoeg voor het strand? Dan ga je lekker shoppen in de woonwinkels van Haarlem!

 

Invloed van toerisme op de woonwinkel in Haarlem

Je merkt in de woonwinkels dat er vrij veel toerisme is. De wooncollecties zijn vaak gericht op typisch Nederlandse stijlen. Bovendien is het aanbod erg veelzijdig. Jonge ontwerpers zijn in de woonwinkels van Haarlem populair en er zijn regelmatig nieuwe startups te vinden. Woonwinkels in een toeristische regio hebben vaak ook een (kleine) afdeling met souvenirs en grappige items. Je vindt hier verrassend vaak ook leuke woonartikelen tussen die je best zelf thuis zou willen hebben. Het is overigens niet alleen het toerisme dat het aanbod van de woonwinkels in Haarlem zo bijzonder maakt. De aanwezigheid van diverse studies in de richting interieurdesign zorgen ervoor dat veel startende ontwerpers hier hun stageplaatsen vinden. Dat maakt het aanbod extra divers en origineel.

De woonboulevard in Haarlem

Meubelzaken vind je over het algemeen het handigst in de woonboulevard. Hier zitten verscheidene winkels met verschillende stijlen bij elkaar op een terrein. Je hoeft dus niet kriskras de stad door als je meubels zoeken. De meubelzaken van Haarlem bevat enkele bijzondere winkels. Zo heb je er New Style Meubelen, een jonge en hippe winkel met modern aanbod. Hier kun je ook advies krijgen over de inrichting van je huis en de combinatie van verschillende meubelen. De Ruijtermeubel heeft dan weer een wat klassieker aanbod met bekende merken. Je vindt echter ook hier heel wat bijzondere artikelen die je nergens anders kunt terugvinden. De woonboulevard van Haarlem is niet de grootste, maar heeft wel heel veel bijzondere winkels die maar één vestiging hebben.

Bekende woonwinkels in Haarlem

Naast de bijzondere winkels, heeft Haarlem natuurlijk ook vestigingen van de grote ketens. Hier vind je een uitgebreid en wisselend aanbod. Vaak hebben deze woonwinkels ook een folder, waardoor je goed op de hoogte kunt blijven van aanbiedingen en nieuwe collecties. De woonwinkels in Haarlem zijn dus een goede mix van bekende en minder bekende zaken. Dat geldt ook zeker voor de meubelzaken in Haarlem, die van heinde en verre bezocht worden om hun bijzondere aanbod.

Ben je op zoek naar meubels of woonaccessoires voor een aparte woonstijl? Dan slaag je vast in een van de vele woonwinkels van Haarlem. Lukt het je niet om in deze regio te slagen? Je vindt het grootste aantal woonwinkels van Nederland in Amsterdam, dus behoorlijk dichtbij. En ga je liever wat verder weg shoppen, dan zijn de woonwinkels van Alkmaar ook erg leuk om eens rond te kijken. Natuurlijk kan het voorkomen dat er woonwinkels in Haarlem zitten die nog niet in deze lijst staan. Wil je dat dan even aan ons doorgeven? Dan zorgen wij dat het overzicht weer helemaal compleet wordt gemaakt!