Woonwinkels Hilversum

Op zoek naar leuke woonwinkels? Wij hebben geprobeerd om de leukste woonwinkels voor jou te selecteren. Je vindt hier winkels voor woonaccessoires, meubelen, kinderkamers, tuinen en nog veel meer. Mis je hier een leuke woonwinkel? Laat het ons weten!

Jouw winkel ook hier vermelden?

Dat kan!

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe woonartikelen, zijn de woonwinkels van Hilversum echt iets voor jou. Veel mensen denken dat Hilversum bij Utrecht hoort, maar in feite ligt het net over de provinciegrens. De woonwinkels van Hilversum liggen dus in Noord-Holland. Door de centrale ligging, bijna in het midden van het land, zijn de woonwinkels van Hilversum razend populair. De bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend geregeld.

De grootste woonboulevard van Midden-Nederland

In Hilversum vind je een woonboulevard. Het is zelfs de grootste van Midden-Nederland! Er zitten meer dan 60 winkels bij elkaar in een winkelzone. Zoek je dus nieuwe woonaccessoires, leuke decoraties of mooie meubels? Dan vind je gegarandeerd een geschikte woonwinkel in Hilversum. In de woonboulevard zit een aantal bekende grote winkels. Zo vind je er een Ikea, CarpetRight en Goossens. Maar er zitten ook veel winkels die alleen in Hilversum te vinden zijn. Deze meubelzaken in Hilversum zijn bijzonder en hebben een exclusief aanbod. Je vindt in de woonboulevard alles wat je nodig hebt voor je huis. Van sanitair winkels en keukenzaken tot winkels met verlichting, woonartikelen en meubels.

Naast de woonboulevard zijn er ook nog diverse andere woonwinkels te vinden in Hilversum. En denk ook eens aan de omgeving! Er zitten ook woonwinkels in Loosdrecht, Naarden en Eemnes. Dicht in de buurt vind je natuurlijk de prachtige woonwinkels van Utrecht. De andere kant op ontdek je de diverse meubelzaken van Amersfoort. We hebben geprobeerd een zo compleet mogelijk overzicht te maken van de woonwinkels in Hilversum en omgeving. Ken jij nog een leuke woonwinkel in Hilversum die hier niet tussen staat? Laat het ons weten, dan voegen we hem graag toe!