Over ons

Ikwoonfijn.nl heeft als doel om zoveel mogelijk inspiratie en informatie op het gebied van wonen te delen. Dit wordt gedaan met een team van gastbloggers die regelmatig hun inspiratie delen. Het gaat hier veelal om professionals uit de woonbranche zoals interieurstylisten, interieurontwerpers, maar ook tuinarchitecten. Onderstaand zie je het team van gastbloggers van Ikwoonfijn.nl. Zou jij het ook leuk vinden om te gastbloggen? Laat het ons even weten via het contactformulier!

Redactie

Het redactieteam van Ikwoonfijn.nl zorgt voor een dagelijkse dosis wooninspiratie. Speurend op het internet verzamelen we voor jou de leukste content!

  Jitske

  Hi! Ik ben Jitske. Vanuit een achtergrond in de tijdschriftjournalistiek ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in lifestyle, met name interieur. Ik kan intens genieten van schoonheid: de weidse natuur, kunst en design. Het is daarom een feestje ook voor mijn werk bezig te zijn met mooie interieuritems en de nieuwste trends. In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, wandelen en reizen.

  Anna

  Anna Schouten (1993) is tekstschrijver, blogger, copywriter en fotograaf. Ze woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor Ikwoonfijn.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven.

  Judith

  Hoi, ik ben Judith Möhlmann, werkzaam als tekstschrijver en filosoof. Een van mijn grote passies is wonen, waarbij ik me vooral richt op kinderen (kinderkamers en babykamers bijvoorbeeld) en op materiaal- en kleurgebruik. Ook ben ik een fan van tuinieren en ook daar heb ik mijn hobby van gemaakt. Ik probeer alleen te schrijven over dingen die mij raken of die mijn passie hebben. Gelukkig lukt dat tot nu toe prima! Mijn interesses: wonen, kinderen, tuinieren, koken, lezen en grappige nutteloze feitjes onthouden.

   Joanne

   Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie.

    Chantal

    Hoi, ik ben Chantal. Leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik heb een grote passie voor een landelijk, gezellig en stoer interieur. Ik run de webwinkel www.maisonmatou.nl en heb onlangs de opleiding Interieurstyling aan de NIA Academie afgerond. Ik richt me dus ook op interieurstyling, alhoewel ik het zelf moodstyling noem. Een interieur voel je namelijk met al je zintuigen. Het is dus niet iets wat je alleen ziet, maar je moet er een goed gevoel bij krijgen, een happy mood.
    Ik inspireer graag mensen en laat ze graag zien dat er zoveel moois is om mee te stylen. Dat hoeven geen dure items te zijn. Vaak heb je verborgen schatten in huis die met een lik verf ineens een eyecatcher blijken te zijn. Of met een combi van andere items ineens heel goed tot hun recht komen. Een mooi interieur is geen kwestie van veel geld hebben en de duurste woonwinkels afstruinen, maar je gevoel volgen. Als je dat volgt, woon je altijd fijn!

    Myra

    Naast mijn eigen schrijven werk ik ook als online marketeer op freelance basis voor verschillende inspirerende online magazines; waaronder Ikwoonfijn.nl. Een woonmagazine om jullie te inspireren en informeren over alles wat met wonen te maken heeft; want over huis en inrichting kun je blijven praten. Met liefde en plezier voorzie ik jullie van alle ins en outs van interior design, DIY, fijn wonen en vooral lekker leven!

    Anita

    Mijn naam is Anita Notenboom en ik ben naast eigenaar van de woonwinkel Happy Home op de woonboulevard Cruquius ook interieurstylist.
    Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt of is mijn werk mijn hobby geworden. Dit is voor mij een klassiek kip en het ei verhaal. Maar één ding
    is zeker als je werk heb wat je leuk vind hoef je nooit meer te werken !! Mijn passie: wonen.

    Ik probeer zoveel mogelijk beurzen te bezoeken, lees de (vak)bladen, volg trainingen en workshops. Alles om bij te blijven want om een goed advies
    te kunnen geven moet je weten wat er speelt maar het is vooral ook heel erg leuk om te doen.

    Jeroen

    Ik ben Jeroen Hamers, tuin- en landschapsarchitect met een passie voor tuinontwerp en beplanting. De leukste uitdaging van het vak zit voor mij in de vertaalslag van droom naar plan. Als tuinarchitect analyseer je grondig de wensen van de gebruiker, de eigenheden van de plek en het karakter van de woning. Door hier creatief mee om te gaan ontstaat er altijd een uniek ontwerp, dat perfect past bij de situatie. Ik ontwerp stadstuinen, landelijke tuinen, openbare parken en landschappelijke plannen. De projecten zijn te zien op www.jeroenhamers.nl.

     Fhreja

     Ik ben Fhreja Deckers, Tuin- en Landschapsarchitect en het gezicht van Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving. Ik ontwerp originele tuinen, daktuinen, openbare ruimten en meubilair voor voornamelijk particulieren, bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen, zoals hoveniersbedrijven, adviesbureaus, gemeenten en zorginstellingen. Mijn passie is om met een goed ontworpen groene leefomgeving ons welbevinden positief te beïnvloeden. Met het thema Groen en Gezondheid en het inspelen op de waarneming van mensen heb ik prijswinnende tuinen in de Tuinen van Appeltern gemaakt. Meer over mijn werk is te zien op www.fhreja.nl

     Via mijn blogs wil ik graag allerlei wetenswaardigheden op het gebied van de groene leefomgeving met je delen.

     Emmeline

     Hoi, ik ben Emmeline. Een paar jaar geleden begon ik mijn carrière als interieuradviseur. Mijn interieur gaat dan ook regelmatig op de schop voor een update! Naast een grote passie voor styling en interieur ontdekte ik een bredere vorm van creativiteit. Graag inspireer ik anderen door het creëren van content. Daardoor heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik nu werkzaam als tekstschrijver. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotografie en grafisch design.