SaleStyling

Ben je net verhuisd of is jouw woning toe aan een make-over? Gewoon omdat je iets anders wilt of meer sfeer in je huis wilt brengen? Lieke van SaleStyling komt je graag vertellen wat de mogelijkheden zijn in een gratis oriënterend gesprek. Uiteindelijk is er voor élk budget een interieuradvies op maat waarmee verbluffende resultaten bereikt kunnen worden. Jouw woning omtoveren tot een echt ‘thuis’ is onze passie.

[email]Website

Verkoopadvies?
Je wilt je huis verkopen; hoe krijg je nu die belangrijke, verpletterende foto’s op Funda? Verkoopadvies nodig? Hoe zorg je ervoor dat de kijkers enthousiast worden over jouw huis?  Een advies gegeven vanuit de blik van de koper. Een advies dat de mogelijkheden die jouw huis biedt goed zichtbaar maakt, zonder moeilijke en dure verbouwingen. Je kunt er zelf mee aan de slag; je bepaalt het zelf. Woningpresentatie is maatwerk; kijk verder welke oplossing het beste bij jou past.

3D-tekening
Met behulp van een 3D-tekening wordt inzichtelijk gemaakt welke mogelijkheden een vertrek of verdieping heeft, inclusief de inrichting.
Onderstaand voorbeeld betreft een geheel nieuwe situatie van een woonboerderij die nu nog in oude staat verkeert. Door de visualisatie wordt duidelijk wat het effect is van het verwijderen en opnieuw plaatsen van muren, installatie van een nieuwe keuken, het (ver-)plaatsen van (nieuw) meubilair of het leggen van een nieuwe vloer.

Contact

  • 06-47126643
  • salestyling.nl

SaleStyling

  • Klutenpad 16
  • 8312 PK Creil