Tuinartikel Totaal

Tuinartikel Totaal is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in tuinartikelen, opgericht door vakmensen uit de tuinbranche in april 2010. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan producten voor tuin en terras, waaronder stijlvolle borderranden, diverse soorten buitenverlichting, een ruime keuze aan barbecues en onderdelen, sfeervolle terrasverwarming, en duurzame plantenbescherming. Hun focus ligt op het bieden van kwalitatieve producten, snelle levering en deskundig advies.

De webshop omvat ook producten voor plant- en tuinverzorging, zoals wortelgeleidingspanelen en winterafdekvlies voor planten. Ze hebben een reeks producten van bekende merken zoals Adezz, Deponti, Ecostyle, Fire-Up, en Gardena, wat een indicatie is van de diversiteit en kwaliteit van hun assortiment. Voor klanten die op zoek zijn naar tuinverlichting, bieden ze een scala aan opties, van tuinspots tot slimme tuinverlichting en alles wat nodig is voor het installeren en onderhouden van deze verlichting.

Bij Tuinartikel Totaal vind je ook informatie over de nieuwste tuintrends en praktische tips voor tuininrichting en -onderhoud op hun blog. Dit kan bijzonder handig zijn voor klanten die op zoek zijn naar inspiratie of advies over specifieke tuinprojecten.

Kortingscode Tuinartikel Totaal

De webshop tuinartikeltotaal.nl heeft regelmatig acties en kortingscodes. Bekijk deze pagina voor de meest actuele kortingscodes en aanbiedingen

[email]Website

Contact

  • 0854011007
  • Ga naar de website van tuinartikeltotaal.nl!