Reacties

  1. Wauw dit wil ik ook in mijn tuin! Wij gaan dit voorjaar onze tuin helemaal aanpakken. Ik ben al lekker inspiratie aan het opdoen. Ik heb net ook al een super mooi lounge tuinmeubel gezien. Echt een prachtige zithoek voor buiten. Daar zou een buiten openhaard echt helemaal te gek bij staan. Ik zit boordevol inspiratie. Ik ga gelijk weer verder met het intekenen van onze tuin. Kan niet wachten tot het voorjaar is.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten