Reacties

 1. Wat een ontzettende mooie tuinen. Zo vind ik nr 20, met de ronde vormen het mooiste. Ik mis allene wel plaatjes van een wellness tuin. Dat is toch echt de trend op het moment? Jacuzzi of hottub in de tuin? Deze tuinen lenen zich er in ieder geval wel voor!

 2. Hele mooi tuinen!
  Ik zou graag willen weten waar je de bolvormige stenen kunt kopen. De bolvormige stenen zijn leuk verwerkt in tuin nr 38.

 3. Wat heb ik nodig voor spullen om zulke muren als foto 2 te krijgen betonblokken maar dan de rest stuc maaar wat voor stuc foto 3 foutje

 4. Plaatje nr 13 vind ik echt prachtig! Ik zou dan wel in plaats van zwemvijver een zwembad willen. Dan kan je iemand voorbij zien zwemmen terwijl je lekker aan een sapje zit op het terras. Van de zomer gaan we de tuin doen en heb nu echt super veel leuke ideeën!

 5. Geweldig die foto’s. Ik zelf ben opzoek naar tuin tegen helling met groenblijvende bodenbedekkers. Voor een strakke tuin. Geen gemeente struiken die vind ik niet mooi. Die zitten er nu in bah. Heeft u een idee? Is in vakken verdeeld en trap naar de voor deur. Het gaat alleen om beplanting. En of ornament

  Mvg Y. Rodenburg

 6. Wat een leuke blogpost zeg! Tip nummer 13 spreekt mij verschrikkelijk aan. Door het spelen met verschillende hoogtes, kan je een extra dimensie geven aan jouw tuin. Ik heb zelf een loungebank op een verhoging staan, in een hoek van mijn tuin. Dit geeft een erg leuk effect, tevens heb ik een leuker uitzicht gekregen!

 7. Wat een leuke post! Ik krijg weer ontzettend zin om mijn tuin op te knappen! Ik mis op de foto’s wel een loungebank of hangmat, om lekker te relaxen..

 8. Prachtige foto’s! Zoveel verschillende tuinen en zoveel verschillende stijlen. Ik vind vooral punt 41 erg belangrijk; de verlichting! Soms kan verlichting nét dat extra beetje sfeer geven als je ‘s avonds in je tuin zit. Genieten :)

 9. Erg mooie voorbeelden! Je foto’s laten goed zien wat verlichting met een tuin kan doen. Goede verlichtingen geeft een andere dimensie aan een tuin.
  Thanks for sharing!

 10. Leuk artikel en genoeg inspiratie. Deze zomer gaan we de tuin flink veranderen. We zijn nu al bezig met het ontwerp. Dit artikel geeft heel veel inspiratie. Het ‘houten terras’ vind ik ontzettend leuk en sfeervol!

 11. Wij gaan in het voorjaar een moderne loungetuin aanleggen zodat we heerlijk kunnen genieten. We nemen wel grote tegels en een stukje gras waar een robotmaaier op komt. Eerst nog even sparen.

 12. Dankjewel voor dit artikel over tuinontwerpen. Een spannend ingerichte bedrijfstuin is een hele uitdaging voor tuinarchitecten. Je ziet vaak dat ze gaan voor hele onuitgesproken, bijna styriele ontwerpen. Mijn tip: stel een mooie kersebloesem centraal in de tuin.

 13. Wat een mooie tuinen!

  Persoonlijk vind ik nummer 5 een erg mooi idee. De foto van nummer 39 vind ik ook erg mooi gemaakt en de ramen zorgen ook voor een mooi beeld wanneer je vanuit binnen je tuin in kijkt.

 14. Wat een goede ideëen! Een strakke tuin kan vaak ook een kliko ombouw gebruiken. Mijn tip is om te kijken naar een goede kwaliteit ombouw kliko van RVS.

 15. Dank voor het delen voor deze inspiraties!! Graag zou ik willen weten welke stenen jullie hebben gebruikt voor foto 5…

 16. Prachtige strakke tuinen.
  Ik heb een aantal vragen over afbeelding 23:
  – zijn er meer technische details bekend, zoals hoogte, breedte, lamelbreedte en constructie en bevestigingswijze.
  – is deze schutting in Nederland leverbaar?

 17. Hallo Albert, bedankt voor de vragen! Helaas zijn de precieze details niet bij ons bekend. Hopelijk hebben we je toch kunnen inspireren met deze blog!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *