Reacties

  1. Kort geleden heb ik opgemerkt dat er een lekke kelder in mijn huis is en ik denk dat het probleem ontstaan omdat er te vaak regent in onze regio. En nu realiseer ik me dat het echt serieus is en het heel huis eraan kan lijden en dat wil ik niet omdat volgend jaar ga ik dat verkopen. Nu ben ik op zoek naar een professionele hulp en hopelijk zal vocht in mijn huis goed bestreden worden.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten