Reacties

  1. Ik ben heel erg blij met deze ideeen!!.. Zo leuk allemaal!!.. Nu eerst op zoek naar fruitkistjes!!

  2. Wat voor verf kan ik het beste gebruiken wat goed blijft zitten en niet gaat bladeren of vervaagd op houten palen?

  3. Er zitten hier erg leuke ideeën tussen. Het is altijd prettig om wat extra inspiratie op te doen. Met de lente voor de deur krijg je al zin om de tuin aan te pakken.

  4. Wie heeft er ervaring met ‘om en om’ geplaatste verticale planken schuttingen afdichten? Door het om en om systeem kijk je er toch een beetje doorheen neer de buren en dichten zou ook wat geluid dempen. Welk hout kan ik het beste gebruiken (de schutting staat er al, 5 180×180 delen). Planken kopen (welke?) of is het beter een nieuw schuttingdeel te kopen en de planken los te maken? Ik wil daarna de schutting verven.

  5. Te leuk al die ideeën! Op deze manier ben ik geneigd om de hele tuin vol te zetten met allemaal kleurrijke bloemen, eigen kweektuintje en fruitkistjes als decoratie. Wordt het 1 grote aantrekkingskracht voor bijen etc. Zijn we tenminste goed bezig voor de natuur. haha.. wordt het dan ook echt tijd voor een raamhor bij de slaapkamer. Zie het al voor me, slaapkamer vol met allemaal vrolijke vliegers.

  6. Leuke ideetjes! Ik heb meteen een lijst van mijn favorieten gemaakt. Verticale vetplantjes, vogelhuisjes, terracotta, decoratieve tak, bloemenmuur, mini kasjes, houten hart met lichtjes, wilgenhart, draadkunst, klimplanten en blikjes met plantjes. Nu even nagaan met mijn partner welke wij het beste zullen toepassen op tuinhout.

  7. Je kunt veel met hout doen. Ik gebruik tuinhout om mijn tuin te decoreren en ben altijd op zoek naar nieuwe ideeen. Ik zal de tips hier daar zeker bij incorporeren.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *