Reacties

  1. Wat een ontzettend leuke ideeën. Zowel de fotohouder als alle slaapplekken voor de honden en katten.

  2. Wauw wat veel ideeën! Ik vind het zo gaaf dat mensen dit allemaal zelf kunnen maken/bedenken. Als ik in de Ikea rondloop zie ik helaas niet deze mooie creaties voor mij, gelukkig hebben jullie het op een rijtje gezet. Het schoenenrekje vind ik erg mooi staan, hier ga ik naar kijken of het ook bij ons zo past. Heb je zelf ook al wat uitgeprobeerd?

  3. Bedankt voor het delen van deze handige opruim hacks. Ik heb een mooie antieke kast gekocht, maar wil deze aan de binnenkant handiger indelen. Wellicht koop ik wat mandjes zodat ik kleine spullen gemakkelijk terug kan vinden in mijn kast!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *