Reacties

  1. Als maagd (sterrenbeeld dan hè) ben ik een erg opgeruimd tiepje! Ik stop alles graag in potjes, doosjes, bakjes, etuitjes… Enigszins opgeruimd is het dan wel, maar toch blijft het rommelig door al die verschillende opbergers. Zou dat graag vervangen door iets moois van TA’OR!

  2. Wat een fijn opbergsysteem! Als ik nu mijn lade(s) open trek, is het een groot rommeltje! Alles ligt door elkaar, in de knoop, onvindbaar… Ik zou graag kennis maken met de producten van TA’OR, zodat ik mijn dierbare spulletjes zoals oorbellen en ringen overzichtelijk kan bewaren! En weer terugvinden natuurlijk!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten