Reacties

  1. Mooie tips voor de tuin. Ik wil binnenkort graag mijn tuin verbouwen. Persoonlijk ben ik altijd erg fan van houtbouw. Dat geeft altijd een warme sfeer.

  2. Straks ga ik een huis in een dorp kopen en een tuin hoort erbij. Ik volgde altijd een groene levensstijl en ik wil hetzelfde daar doen. Ik heb al over een zonnecollector gedacht maar het idee met ee tuinhuis lijkt me ook heel leuk! Hartelijk bedankt voor alle deze tips ;)

  3. Helemaal mee eens dat beton in de moderne en minimalistische tuin erg mooi kan zijn. Mijn man en ik zijn recent naar een nieuw huis met een grote tuin verhuisd, en ik wil het huis en de tuin allebei renoveren. Minimalistisch design lijkt me heel leuk, dus misschien gebruik ik wat beton in mijn tuin.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *