Reacties

  1. Leuke tips voor het inrichten van je huis! Handig voor de eindgebruiker om vervolgens een mooie indeling te maken. Als de maten per muur eenmaal bekend zijn kun je deze ook heel leuk met fotobehang behangen. Kies een eigen foto of laat een foto op maat naar wens ontwerpen. Het mooie is dat het een super strak effect geeft, omdat het naadloos fotobehang is, uit 1 stuk!

  2. SketchUp gebruik ik vaak als ik 3D wil ontwerpen. Het is redelijk gebruiksvriendelijk en je kunt er net als bij Floorplanner meubels in zetten, vloeren en wanden bekleden. SketchUp is alleen net iets realistischer vind ik. Wel wil ik er bij vertellen dat je eerst echt wel even bezig bent met het uitzoeken, hoe alles werkt! Oefening baart kunst.

  3. Met home.by.me kun je heel handig huizen ontwerpen en inrichten! Veel meubels en decoratie (vind ik). Alleen kan je maar 3 ontwerpen maken, en als je te fanatiek 6 huizen ofzo in 1 ontwerp maakt slaat die het niet goed meer op… Maar misschien had ik de website gewoon teveel belast door heel lang bezig te zijn en heel veel te maken.

  4. floorplanner makkelijk?! hell no ….. terwijl ik mijn weg wel weet met bijvoorbeeld photoshop…..dit is echt niet gebruiksvriendelijk hoor…

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *