Reacties

  1. Ik heb mijn woning kamer nog niet klaar, maar het was mijn droom om een haard daar te hebben en eindelijk heb ik zo’n mogelijkheid! Gezellige avondjes met een haard en een glaasje wijn lijken me ideaal :) Ook zal ik een traditionele haard plaatsen omdat mijn woning in een landelijke stijl is en die erbij goed zal passen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website plaatst cookies en wij zijn wettelijk verplicht uw toestemming te vragen voor het plaatsen van cookies Lees de Privacy Verklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten